onsdag den 8. juni 2011

Forudsigeligt glemsom?

Jeg synes egentlig, at jeg har nogenlunde styr på tingene.....Altså sådan forstået at jeg kan huske hvad der står i kalenderen uden at jeg behøver at kigge, og at jeg husker at give svar på invitationer i god tid, og husker at skrive i bogen på fritidscenteret når Elias skal tage bussen hjem eller give dem besked når han holder fri.

De ting der har jeg helt fod på!! For det meste altså, for der er jo ikke nogen som ALDRIG glemmer den slags, vel? (Altså måske lige med undtagelse af hende med den MEGET stramme blonde hestehale der fornyeligt belærte mig om, at selvom vores børn hedder det samme og har samme slags madkasse forventer hun at jeg får bedre styr på at min unge snupper den rigtige madkasse med hjem fra skole...måske glemte hun lige at han er 6 år og dermed ude af stand til at huske noget jeg har sagt i mere end 20 sek.)    

Nå, men som sagt - vi glemmer jo alle sammen noget en gang i mellem....og i denne uge har jeg glemt 2 ting. Jeg glemte at melde ja til en middag og at sige i fritten at Elias skulle holde fri.
Til middagen sagde de, at de da havde regnet med at jeg kom selvom jeg ikke havde svaret - og små-grinede på den der "Vi kender dig jo"-agtige måde. OG på fritten sagde pædagog-Camilla "Når det nu var dig, så tænkte jeg at den nok var ok" 

Fornemmer jeg en anelse tvivl om det der med at jeg har styr på tingene........JEPS!